TÜM YAZILAR


KINFOLK NEDİR?



Uzunca bir süredir yazmak istediğim bir konu aslında kinfolk... İnsana yeni ufuklar açan bir kavram olabilir benim gözümde, bakanın gözünde ise bir bakış açısı olarakta kalabilir. Çoğu zaman sadelikten yana olup aslında sizin içinizde olanı size gösteriyormuş gözüyle bakmalısınız.

Kinfolk sözlük anlamı olarak; yakın ve uzak bütün akrabalar demektir. Bizim deyimimizle hısım, akraba. Soyca ve evlilik sonucu aralarında bağ bulunanlardan her biri.
Bu anlam ile kinfolk arasında bağ kurmayı tamamı ile size bırakıyorum.

Aslında sizin de gözünüzden kaçmayan o güzel instagram resimleri gibi bir şey mi diyorsunuz şimdi...
Biraz evet biraz hayır biraz da karışık...
Kinfolk üç ayda bir çıkan bir dergi adı olarak biliyoruz.
Bir masada, bir oda da, çiçek bahçenizde, balkon dekorlarınızda, mutfağınızda ya da sadece çatal kaşığınızda karşınıza çıkabilen göz yormayan bir sadelik içeren görseller olarak karşımıza çıkıyor.

Kinfolk Magazin 'i bir örnek video ile izlemek istersek 




Geçen yıllarda Kinfolk, Galata'da tarihi bir yerde 20 kişilik bir organizasyona ev sahipliği yaptığını da biliyoruz.
Fotoğraf deneme, yansıtıcı deneme, basit yemek tarifleri , resimli rehberler ve yaşam tarzı ipuçları karışımı olarak da adlandırabiliriz.
Yeni bir şey yapmak( örn. mekan - masa - bahçe) ya da eskiyi canlandırmaya çalışıyorsanız, çok para harcamadan, belki de elinizde  bulunan malzemelerle size neler yapabileceğinizin fikirlerini sunuyor.
Bir çok sosyal mecra da takib edebileceğiniz kişi ve kuruluşlardan fikirler edinebilir, yaratıcılığınızı geliştirebilir, zamanınızı daha güzel nasıl değerlendirebileceğinze karar verebilirsiniz.

Bunları yaparken mutluluğunuzu da yanınıza almayı unutmayın derim.
Ve bir kaç kinfolk fotoğrafı ile sizleri başbaşa bırakırım...














0 yorum:

 

Design by Event Faculty

sayfa sonu

Diğer yazılar için minik ok işaretlerini takip etmelisin!