TÜM YAZILAR


Bioderma Sebium Global ( Soin intense purifiant)


Bioderma Sebium serisi yağlı ve yağlıya dönük karma ciltler için üretilmiş bir seri.
Sebium Global de akneli, akneye meyilli ciltler için üretilmiş bir nemlendirici krem.
Hatta ilk çıktığında dermatologlara reocotane tedavisiyle eşdeğer olarak gösterilmiş.

Sebium global; Akne eğilimli ciltler için siyah nokta ve akneleri elimine etmeye yardımcı yoğun arındırıcı bakım kremidir.

Foaming jelle yüzümü yıkadıktan sonra Sebium Global'i kullandım.
Kremin hafif bir yapısı var. Bazen yıkama sonrasında nemlendirmesi yeterli gelmeyebiliyor. O zaman üzerine herhangi bir günlük nemlendiricimi sürüyorum.Eğer sizin için de nemlendirmesi yeterli gelmezse bu şekilde kullanabilirsiniz.
Kokusunda biraz ilaçlı bir kokuya sahip ancak ben kokusunu seviyorum.

Yüzünüze ve boyun bölgenizde sorunlu olan bölgeler sürebilirsiniz.
Sürüldüğü ilk saniyelerde, cildinizde sivilceler varsa biraz yanma yapabiliyor.Fakat daha sonra geçiyor.Bu onun içerisindeki glukonik asit, AHA esterleri içermesinden kaynaklanıyor. Ciltte yanma yapması iyileştirici etkisi olduğu hissini veriyor, ancak herkes bu yanma hissinden hoşlanmayabilir.
Ciltte yağ dengesini düzenleyerek, sivilce oluşumuna ve yayılmasına mani olur. 
Sivilcelerin kalıcı olarak kurumasına sebep olan bu krem sivilcelerin ciltten arınmasına da yardımcı olur.

Özellikleri ise; Cilt pürüzlerinin sebepleri ve sonuçları üzerinde biyolojik olarak etkilidir. Bakuchiol içeren Fludactiv Patent ciltteki yağ asitlerinin kalitesini ve miktarını düzenlemeye ve sebum kalitesini iyileştirmeye yardımcı olarak cilt pürüzlerinin oluşumunun sebepleri üzerinde etki gösterir.
AHA esterleri ile siyah noktaları ve cilt pürüzlerini gidermeye yardımcı olurken, Çinko, Glukonat ve Enoksolon ile yatıştırmaya ve enflamasyonsebepli kızarıklığı ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Cilt toleransı yüksektir.
Komedojenik değildir.*

Göz ile temas edilmemelidir.
Kullanımını ise günde 1-2 kes temiz cilde uygulamanız yeterlidir.
Ben daha önce de bahsettiğim gibi Foaming Jel ile cilt temizlememi yaptıktan sonra kullanıyorum. Üzerinde yeterli gelmezse ve en az 20 dakika emilimini gerçekleştirdikten sonra yine bir nemlendirici kullanıyorum.

Kremin fiyatı ortalama bir fiyattadır. Ve 2-3 ay ay arasında bir süre gidiyor.

Bu arada değişik bir not : Biodermanın hediyeli bir puan sistemi var. Her bir kutunun arkasında iki puan mevcut, 10 puana tamamladığınızda, istediğiniz herhangi 2 puanlık ürünlerden birini ücretsiz alabiliyorsunuz.

Tavsiye edilesi ürünlerden biri olarak düşündüğüm bu kremi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım. Çünkü hayat paylaşınca güzelleşir.
Sizinde paylaşmak istediğiniz ve birilerinin keşfedemediği güzellikler olduğunu düşünüyorsanız. Yorumlara not bırakabilirsiniz. Hatta herhangi bir yorum bırakmaktan çekinmeden yazınız... 




* Komedojenik,'Cilt üzerinde gözenekleri tıkayan'anlamına gelmektedir.(İng.comedogenic) .Komedejenik ürünler bazen 'acne cozmetica' denilen (kozmetik ürünlerin tetiklediği) sivilcelere yol açmaktadır.Komedojenik olmayan bir ürün gözenekleri tıkayan hammaddde içermez.Dolayısıyle sivilce probleminiz varsa,komedojenik olmayan ürünleri tercih etmeniz yerinde olur.Bu nedenle cilt bakım ürünleri üzerinde 'non-comodegenic'yazan ürünler tercih edilmelidir.

duygununblogu




 

Design by Event Faculty

sayfa sonu

Diğer yazılar için minik ok işaretlerini takip etmelisin!